Frequently asked questions

Wat is jullie retourbeleid?

Bij ons is het mogelijk om uw bestelling tot 14 dagen na aankoop te retourneren. Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden kunnen wij de kosten voor het retourneren niet vergoeden. De kosten voor het retourneren zullen hierdoor afhangen van de vervoerder die u kiest. Deze kosten zullen tussen de €5,75 en €6,75* euro liggen. Mocht u iets willen retourneren, stuur ons dan gerust een mailtje!

*Deze prijzen zijn slechts een indicatie en houden geen rekening met actuele prijsstijgingen.  

Terugbetaling

Zodra uw geretourneerde bestelling bij ons is aangekomen, zullen we het verschuldigde bedrag binnen enkele werkdagen terug overmaken. Dit kan, afhankelijk van uw bank, maximaal 3 werkdagen duren.

Wat is de bezorgtijd?

De bezorgtijd hangt af van de dag waarop uw bestelling bij ons binnenkomt. Op dit moment verzenden wij bestellingen iedere maandag en woensdag. 

 

Hoe zit het met de gebruikerssporen die vermeld zijn bij sommige artikelen?

Aangezien we met vintage producten werken kan het zijn dat sommige producten gebruikerssporen bevatten. Deze gebruikerssporen proberen we zo duidelijk mogelijk aan te tonen in de foto's en/of de beschrijving van het desbetreffende product. Echter, kan het voorkomen dat na zorgvuldige inspectie er toch bepaalde gebruikerssporen niet duidelijk vermeld zijn. Als dit het geval is, stuur ons gerust dan een mailtje!

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

Deze kunt u vinden op de algemene voorwaarden pagina