• Afbeelding van een Adidas Hoodie

  Duurzaamheid door hergebruik

  Onze missie bij Adapt Vintage is om het bestellen van vintage items zo toegankelijk mogelijk te maken zodat er meer kleding wordt hergebruikt. Hiermee dragen wij bij aan het circulair houden van kleding.

 • Afbeelding van een streetwear vintage sweater

  Kwaliteit en variatie aan merken

  Ondanks onze betaalbare prijzen, besparen we niet op kwaliteit. Bij Adapt Vintage streven we naar een hoge prijs-kwaliteitverhouding. Om dit mogelijk te maken controleren we altijd onze kleding op authenticiteit, gebruikerssporen en beschadigingen. Ook bevat onze collectie een variatie aan merken zoals Adidas, Nike, Puma en meer!

 • Afbeelding van een vintage Adidas polo

  Betaalbare kleding

  Om ervoor te zorgen dat meer mensen vintage items aanschaffen, willen wij onze kleding zo betaalbaar mogelijk maken. Hiervoor bieden wij een laagste prijsgarantie aan. Mocht je dezelfde soort vintage items op een andere webshop zien voor een lagere prijs, dan passen wij onze prijzen aan!

Adapt Your Style

Adapt is een vintage kledingwinkel die zich richt op goede smaak, duurzaamheid en het toegankelijk maken van vintage items. Met een zorgvuldig samengestelde selectie van designermerken, vintage streetwear en couture, waaronder iconische merken zoals Burberry, Moncler en Gianni Versace. Maar ook Nike, Adidas, Puma en meer.

We moedigen iedereen aan om hun eigen stijl te ontwikkelen en te dragen.

Exclusief en fris.

Adapt to the new you